ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Άστρους και ακολούθησα πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Συνέχισα και απέκτησα μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών και Δημοσίων Οργανισμών από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Μιλάω δύο ξένες γλώσσες, αγγλικά και ισπανικά.

Είμαι το τέταρτο από τα τέσσερα αδέρφια της πολύτεκνης οικογένειας του Δημήτρη Καμπύλη και της Ελένης Αδάμη. Ο πατέρας και η μητέρα μου είχαν οικογενειακή ταβέρνα στον Αγιάννη που δουλεύαμε τα καλοκαίρια και στη Μελιγού τους υπόλοιπους μήνες. Από μικρό παιδί στην ταβέρνα, έμαθα τι σημαίνει δουλειά, μόχθος και αγωνία για το αύριο. Ήρθα σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο από πολύ μικρός, ντόπιο και ξένο, άκουγα τις ιδέες τους, τις σκέψεις του, αφουγκραζόμουν τα προβλήματα και την κουλτούρα τους. Η συναναστροφή μου μαζί τους, μου άνοιξε το πνεύμα και τους ορίζοντες και με βοήθησε να καταλάβω ότι όλα είναι δυνατά, αρκεί να το θέλουμε πολύ.

Η ΟΙΚΟΓΕΝEIΑΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Εργάζομαι στον Ο.Α.Ε.Δ Αρκαδίας – ΚΠΑ2 Τρίπολης, ως Διοικητικός υπάλληλος με τις ιδιότητες του Εργασιακού Συμβούλου Αναζητούντων Εργασία και του Εργασιακού Συμβούλου Εργοδοτών. Εξειδικεύομαι στη Συμβουλευτική Επιχειρηματικότητας και στη Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Είμαι εισηγητής στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Πελοποννήσου του Ν.2643/1998 που μεριμνά για την απασχόληση προσώπων ειδικών κατηγοριών και εκπρόσωπος του ΟΑΕΔ στην Περιφερειακή Επιτροπή Επαγγελματικής Κατάρτισης Πελοποννήσου. Είμαι Βοηθός Σύμβουλος EURES, ένα δίκτυο που καλύπτει όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε θέματα απασχόλησης. Έχω διατελέσει γραμματέας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννου. Είμαι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Άξιον Εστί Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας και εθελοντής αιμοδότης.

Στις εκλογές του 2010 οι πολίτες της Βόρειας Κυνουρίας με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν για πρώτη φορά Δημοτικό Σύμβουλο. Από τον Ιανουάριο του 2013 έως τον Αύγουστο του 2014 διετέλεσα Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Τον Μάιο του 2014 οι συμπολίτες μου με επανεξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο και από το 2017 ως το 2019 διετέλεσα αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής. Παράλληλα από το 2017 ήμουν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Τον Ιούνιο του 2019 εκλέχθηκα Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας με ποσοστό 57,1%.

Η ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Οι Δημοτικές Αρχές που θα διοικήσουν από την 1η Σεπτεμβρίου του 2019 καλούνται να λειτουργήσουν συναινετικά, συνεργατικά με απόψεις συγκλίνουσες που απαντούν και βρίσκουν λύσεις στις πραγματικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.
Οι προκλήσεις της εποχής μας μέσα στις δυσμενείς συνθήκες που έχει διαμορφώσει το αρνητικό οικονομικό περιβάλλον, απαιτούν συμμετοχή όλων των ενεργών πολιτών, θεσμικών φορέων και εθελοντικών οργανώσεων. Όλων εκείνων των δυνάμεων που εκφράζουν τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, διεκδικώντας δικαιώματα που μας ανήκουν, προτείνοντας ιδέες και δίνοντας λύσεις σε προβλήματα του τόπου μας.
Στην εποχή και στις συνθήκες που ανοίγονται μπροστά μας οι Δημοτικές Αρχές και ο Δήμαρχος δεν μπορεί να έχουν το ρόλο ενός απλού διαχειριστή, ενός απλού παρόχου υπηρεσιών. Ο τόπος και η κοινωνία αξιώνουν Δημοτικές Αρχές με όραμα, σχέδιο και αποφασιστικότητα. Αξιώνουν Δήμαρχο ενωτικό, πρωτοπόρο και ηγέτη.