Το Πρόγραμμα της “Πρωτοβουλίας Αλλαγής” για τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Η «Πρωτοβουλία Αλλαγής» είναι μια ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους πολίτες του δήμου μας να συμμετέχουν στην προσπάθειά μας να πάει ο τόπος μας μπροστά. Γιατί έχουµε όλoι μας µια µεγάλη, µια κοινή αγάπη. Την περιοχή µας. Τη Βόρεια Κυνουρία.

Και δεν είναι μια τυχαία αγάπη.

Είμαστε εμείς που γεννηθήκαμε εδώ. Εμείς που παίξαμε στις γειτονιές και στις αλάνες. Εμείς που κολυμπήσαμε στα γαλάζια νερά των παραλιών μας. Εμείς που τρέξαμε στις ίδιες σχολικές αυλές. Περπατήσαμε τους ίδιους δρόμους. Μεγαλώσαμε. Κάναμε οικογένειες εδώ. Εδώ μεγαλώνουν τα παιδιά μας.

Στο μεταξύ ήρθαν και άλλοι από άλλα μέρη και τον αγάπησαν τον τόπο μας το ίδιο με εμάς.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, µε διαφορετικές απόψεις αλλά με έναν κοινό σκοπό: Την πίστη πως µπορούµε να κάνουµε τον τόπο μας και τη ζωή µας καλύτερη.

Πιστεύουµε στη συµµετοχή. Στη συνεργασία των πολλών για να αλλάξουµε όσα µας κρατούν πίσω. Να δώσουµε λύσεις στα µικρά και τα µεγάλα προβλήµατα των δημοτών.

Πιστεύουµε στην αλληλεγγύη. Για να στηρίξουµε αυτούς που έχουν ανάγκη. Να σταθούµε στο πλευρό όσων έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση.

Στόχος μας είναι να ενώσουµε. Φτιάχνουµε µια συµµαχία ικανών και άξιων, τίµιων και εργατικών για να δηµιουργήσουµε έναν σύγχρονο Δήμο.

Για τη ζωή µας! Για τα παιδιά µας!

Για τη µεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος!

 

Υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Γιώργος Καμπύλης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΕΔΩ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ‘ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ”